Her er våre

ANSATTE

Vi har solid erfaring, raske, flinke og sørger alltid for at du skal bli hundre prosent fornøyd med jobben som utføres av oss.

Terje Gjerald - DAGLIG LEDER/EIER
Begynte å jobbe i min fars tømmerfirma som 18 åring. Har siden den gang tatt svennebrev som tømrer, og har i tillegg erfaring innen snekring av støperimodeller og møbelsnekkring. I 2008 startet jeg firmaet Tømrer Terje. Jeg er en tømrer med allsidig kunnskap, evnen til å jobbe nøyaktig og har sansen for detaljer.
Marius Wang - snekker med 6 års erfaring
Har jobbet i Tømrer Terje siden august 2015. Han er en blid og høflig kar og nøyaktig og flink i sitt arbeid. Marius er interessert i faget sitt og lærer fort. Han har allerede hatt ansvar for mindre prosjekter.
Vitalijus Krogertas - tømrer
Har jobbet hos Tømrer Terje siden mars 2013. Han har fagbrev som tømrer fra Litauen og over 20 års erfaring. Han jobber selvstendig og følger norske regler og byggeskikker. Vitalijus er dyktig i sitt arbeid og flink til å rådføre seg med sjefen om detaljer. Han er et skikkelig arbeidsjern som får jobben gjort og aldri redd for å ta i et ekstra tak. Er gift og bosatt i Norge.
Lars Gjerald
Tok svennebrev som tømrer i 1983. Har bred erfaring med eneboliger, rekkehus, tilbygg, oppussing, rehabilitering mm.